Kook ruim water met zout en kruidzakje 1, en kook daarin de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Giet vervolgens het water af en houd de rijst warm.
Pel en snijd de ui in halve ringen.
Verwijder de steel en de kern van de venkel, en snijd de venkel in dunne reepjes.
Verwijder de steel en de zaad(lijsten) van de rode paprika en snijd deze in dunne reepjes.
Pel en hak de knoflook fijn.
Snijd de augurk in dunne plakjes.
Snijd de snackkomkommer in plakjes.
Bereidingswijze:
Verwarm een eetlepel zonnebloemolie in een wokpan. Bak op een laag vuur de uien, venkel, rode paprika en knoflook in 5-6 minuten beetgaar.
Voeg de kipshoarma toe, en bak het geheel 5 minuten.
Voeg vervolgens de sambal naar eigen smaak en vermeng dit met het geheel.
Verwarm het Libanees brood in een grillpan voor 1 minuten per kant op laag vuur.
Serveren:
Vul het brood met de kipmengsel, rijst, augurk en snackkomkommer en geniet van de maaltijd.
Kruidzakje 1 bevat kurkuma, koriander, peper, chili en fenegriek.
Zelf toe te voegen: Zout, peper, zonnebloemolie en sambal. Allergenen: Gluten, Ei, Lupine en Sulfiet..