Merguez wraps
Recept door:

1. Verwarm de oven voor op 190 ˚C.
2. Pel en snijd de ui in ringen.
3. Snijd de champignons in vieren.
4. Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in hele dunne repen.
5. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in dunne reepjes.
1. Verhit olie en een klontje boter in een pan en voeg de ui, champignons, ras el hanout en merguez worstjes toe. Leg de deksel op de pan en bak in circa 10 minuten gaar.
2. Voeg de gesneden venkel toe aan de pan met worstjes en laat op laag vuur met de deksel op de pan, circa 4 minuten beetgaar stoven.
3. Vul de wraps met merguez worstjes, ui, champignons, venkel, paprika, maïs en chilisaus.
4. Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal. Herhaal dit voor de andere wraps.
5. Besmeer de wraps met chilisaus en schuif de ovenschaal in de oven en bak circa 5 minuten.
Tips: Als je een kaasliefhebber bent (zoals ik!) strooi je geraspte oude kaas over de wraps voor je ze in de oven opwarmt (zo kan de kaas lekker smelten). Zelf toe te voegen: Zonnebloemolie, roomboter, chillisaus. Allergenen: Gluten, ei, soja, mosterd, soja, lupine, sulfiet & sulfiet.