Schil en kook de krielaardappeltjes 15 minuten beetgaar in ruim water met zout. Vervolgens het water afgieten.
Schil en snijd de pompoen in kleine stukken.
Trek de rozemarijn blaadjes van de steel, en hak deze fijn.
Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
Verwarm de grill pan voor
Verwarm de oven voor op 180 graden C
Bereidingswijze:
Plaats de pompoen op een ovenplateau in de voorverwarmde oven, en laat deze ongeveer 10 minuten per kant garen.
Verwarm een klein beetje zonnebloemolie in een bakpan, en bak de rode uienringen, de krielaardappeltjes en de fi jnge-hakte rozemarijn op laag vuur goudbruin.
Smeer de voor gemarineerde lamskotelet licht in met zonnebloemolie en grill de kotelet 3 minuten per kant tot je een mooie grill afdruk in het vlees krijgt.
Verpak de gegrilde lamskotelet in aluminiumfolie, en laat deze minimaal 6 minuten op een warme plek rusten
Serveren:
Leg de gebakken aardappeltjes aan de linkerkant van het bord, en de pompoen aan de rechterkant van het bord.
Leg de gegrilde lamskotelet er boven op, en geniet ervan!