1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
3. Pel en snijd de ui in halve ringen.
4. Pel en hak de knoflook fijn.
5. Breng een pan met water en zout aan de kook.
6. Maak de haricots verts schoon en kook ze circa 7 minuten beetgaar in kokend water.
7. Giet de haricots verts af en spoel meteen koud.
1. Verhit voor de goulash een scheutje zonnebloemolie in een braadpan en rul het gehakt. Voeg de helft van de gesnipperde ui, de knoflook en en bak 5 minuten mee.
2. Voeg de paprika’s toe en bak circa 3 minuten mee.
3. Voeg de bloem toe en roer goed door.
4. Voeg de tomatenpuree en het water met het bouillonblokje toe, roer goed door en laat het geheel circa 8 minuten op laag vuur inkoken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
5. Meng voor de salade de haricots verts met veldsla, de overige gesnipperde ui en een scheutje olijfolie extra vierge en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Serveer rijst, groente en vlees in aparte schaaltjes en geniet!
Tips: Mocht je het gerecht toch op bord willen serveren: Schep de rijst in een kopje en druk heel goed aan. Zet het kopje omgekeerd op bord en trek het kopje heel voorzichtig omhoog zodat er een mooi torentje rijst op bord staat. Schep de goulash en de salade erbij.
Allergenen: Gluten, soja, selderij, mosterd, sulfiet & lupine.
Zelf toe te voegen: Bloem, zonnebloemolie, water, olijfolie, peper en zout.
Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief profiteer je als eerste van onze aanbiedingen.
Halal Meat Express Group BV © 2024. All Rights Reserved
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Powered by: Expressmedia
Halal Meat Express Group BV © 2024. All Rights Reserved
Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Powered by: Expressmedia