Snijd de ijsbergsla in dunne repen, de komkommer in dunne plakjes en de tomaten in vieren. 2. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in dunne repen.
Snijd het bosuitje in dunne ringen.
Pel en snijd de ui in ringen.
Laat de mais korrels uitlekken.
Bereidingswijze:
Verhit olie in een koekenpan en bak de shoarma reepjes met het deksel op de pan in circa 10 minuten gaar.
Rooster het pitabroodje in de broodrooster of in een grillpan
Bak de uiringen op laag vuur in circa 6 minuten glazig
Grill de paprika stukjes circa 2 minuten per kant tot je een mooie grill rand verkrijgt
Snijd de pita’s open en beleg ze met salade en groente en vul met shoarma. Lekker met Turkse yoghurt of knoflooksaus!
Tips: Snijd de pita’s open en beleg ze met salade en groente en vul met shoarma. Lekker met Turkse yoghurt of knoflooksaus! Allergenen: Gluten, mosterd, lupine & sulfiet.